07 | 06 | 2019
Diploma Dual Batxillerat - High School

El Col·legi El Casal i Academica Corporation han signat un conveni de col·laboració per a la realització del programa Diploma Dual de convalidació internacional que permetrà als alumnes del col·legi El Casal obtenir dues titulacions simultànies: el títol del batxillerat i l'American High School Diploma.

El Programa Diploma Dual ha estat creat i desenvolupat per Academica Corporation, la més prestigiosa i més gran institució amercicana de gestió educativa i lider en educació virtual de Charter Schools (centres públics de gestió 100% privada d'alt rendiment educatiu). Amb seu a Miami (florida, EUA), Academica compta amb més de 100.000 alumnes, 4.000 professors i 180 escoles en més de 10 estats.

El programa es realitza íntegrament en anglès i on-line. A més de la millora notable en el domini de la llengua anglesa, el Diploma Dual proporciona als alumnes un alt grau d'autonomia personal i una gran facilitat en l'ús de les tecnologies digitals. El Diploma Dual es pot iniciar a partir del 2n curs de l'educació secundària obligatòria (2n d'ESO), i no s'interromp quan l'alumne finalitza els seus estudis en El Casal.