Activitats extraescolars 2019-2020
Scratch Barcelona
Aloha - Kitsune
Teràpies Canines

Us presentem la proposta d'activitats extraescolars del curs 2019-20. Una proposta educativa, variada i de qualitat amb activitats tant al migdia com a la finalització de les classes de la tarda per a passar-ho bé mentre continuem aprenent a l'escola, sense desplaçaments ni pèrdues de temps, en un ambient i en un entorn coneguts i amb els valors educatius propis de El Casal.

 

Descripció de les activitats:

TERÀPIES CANINES

Activitat innovadora on aprenent  esports canins com l'Agility, el Frisbee, el Flyball i altres, amb els gossos de teràpia de Teràpies Canines, aportarem valors fonamentals en l'educació dels infants, com el respecte als animals, els bons hàbits, el treball en equip, el civisme, la responsabilitat, la lleialtat, etc.

Primària i ESO

SCRATCH

Activitat de programació i tecnologia on assolirem el pensament computacional de forma lúdica i despertarem inquietuds per diferents basants tecnològiques com ara el disseny 3D, la robòtica i la programació de videojocs.

Primària i ESO

KITSUNE

Programa d'estimulació primerenca dirigit a alumnes d'infantil que a través del joc, l'emoció i la motivació els ajudarà a adquirir competències relacionades amb les matemàtiques multisensorials, la intel·ligència emocional i el desenvolupament psicomotriu, cognitiu i social amb els que establiran les bases de l'aprenentatge de la lectoescriptura.

Infantil

ALOHA

ALOHA Mental Arithmetic utilitza l'àbac per l'ensenyament del càlcul mental, potenciant habilitats com l'agilitat mental, la capacitat de memòria visual, l'atenció, la concentració, l'orientació o la resolució de problemes, amb el que els alumnes milloraran en totes les assignatures d'una manera divertida.

De P5 a ESO

CREATIVITAT

Amb l'Enric Aguilar, els alumnes adquiriran un primer contacte amb el dibuix i la pintura (tempera, pastels, pigments), experimentaran el volum (argila) i perfeccionaran tècniques de pintura i còmic manga bàsic.

De P5 a ESO

 Cliqueu els links següents per obtenir més informació: