Agenda

  Taller de galetes de Nadal

22 de novembre de 2011

Us proposem una manera molt divertida d’encarar les festes de Nadal, un taller de galetes decorades. En aquest taller aprendrem a fer i a decorar galetes amb temàtica de Nadal. Seran galetes elaborades amb ingredients naturals, de manera artesana, que després decorarem una a una per fer-les més atractives i divertides. 

Les galetes fetes durant el taller es vendran posteriorment a l’escola, juntament amb altres productes de temàtica nadalenca de Som un Bloc, per a recaudar fons per al projecte de cooperació que El Casal manté a Gàmbia.
Tots els participants s’enduran la recepta de les galetes a casa, per poder-les fer i oferir als seus familiars i amics sempre que vulguin.
Per poder inscriure-us al taller, caldrà que us apunteu a Secretaria i que feu una aportació de 10 euros. En aquest preu està inclós tot el material, els ingredients, la formació i una col·laboració per al projecte. També serà possible fer donació econòmica si algú vol col·laborar en el projecte però no pot participar en el taller. Així podrem fer moltes més galetes!
El taller és obert a totes les famílies, mestres i professors, i alumnes de cicle superior de primària i d'ESO.
 
Animeu-vos, que ens ho passarem molt bé, i recordeu de portar el davantal !!!